Shopping Cart

Gratis verzenden in NL bij order vanaf €20

Travelstof kleding

Alles wat je wilt weten over Travel kwaliteit stof

Travelstof heeft eigenlijk alleen maar voordelen en is de laatste jaren enorm populair geworden onder alle vrouwen.
Ken je de travel kwaliteit nog niet? Dit zijn de grootste voordelen:

Travelstof kreukt nagenoeg niet. Je kunt het wassen, vochtig ophangen aan een hanger en zonder te strijken dragen. De stof “trekt” zich tijdens het aantrekken al direct recht. Je ziet er dus altijd zeer verzorgt en stijlvol uit.

Travelstof is ademend. Niet voor niets wordt sportkleding in een travel kwaliteit gemaakt. De stof is namelijk ademend waardoor je lichaam niet oververhit. Buiten dit droogt het ook in no-time op. Twee vliegen in één klap! 😉

Travelstof is erg makkelijk in onderhoud. Zoals je al hebt gelezen hierboven kreukt travelstof niet, is het ademend en droogt het super snel. Buiten dit hoef je travelstof niet te stijken! Iets wat wij vrouwen helemaal niet erg vinden toch?

Travelstof hoef je niet te stijken. Hé dat is iets wat wij vrouwen toch graag willen horen? Kun je niet zonder strijkijzer dan kun je het strijken op de lichtste stand van je strijkijzer.
Gebruik geen stoom want dan heb je kans dat je de stof “meetrekt” tijdens de strijkbeweging en kan er op deze plek een licht kleurverschil ontstaan.

Travelstof is rekbaar. Doordat de travel kwaliteit stof rek heeft sluit je jurk of broek mooi aan je lichaam. De kleding is hierdoor geschikt voor alle figuurtypes.

Travelstof pilt niet. De verhouding van het fijngewoven materiaal is meestal rond de 80% Polyamide en 20% Elasthane. Het blijft er dus erg lang heel mooi uitzien als je je houd aan de 30 graden wasvoorschrift.

Travelstof blijft heel lang mooi. De kleur van travelstof blijft erg mooi. Het wordt niet vaal van tint en is kleurvast. 

Wasvoorschrift van travelstof kleding:
Was je kledingstuk op max. 30 graden.
Kleding van travel kwaliteit mag niet in de droger.

Witte travelstof kleding moet je echt even met de hand wassen. Waarom?
Witte travelstof trekt vuile (vet) deeltjes uit de wasmachine aan. Hierdoor komt het er snel gauw uit te zien en dat is zonde!
Kortom: witte kleding van travels

Travelstof is er in vele kleuren.
Kleding in deze kwaliteit vind je echt in heel veel variaties. Je hebt er effen tinten in maar ook de allerleukste kledingstukken met trendy printen.

Shop nu online travelstof kleding bij B5mode.

Gratis verzending NL

Op alle orders vanaf €20

14 dagen retourrecht

7 dagen betaling retour

Internationale garantie

Niet goed? Geld terug!

100% veilige betaling

Ideal / Sofort / Visa